دستگاه سوباپک، نخستین دستگاه ایرانی تولید سرم دمیدن، پرکردن و ( BFS بطری با استفاده از تکنولوژی پلمپ کردن) میباشد. این دستگاه با الگو برداری از نمونه خارجی آن و اضافه نمودن بهبودهای نرمافزاری و سختافزاری و همچنین بهینهسازی الگوریتمهای کنترل ضخامت پاریزون، همراه با افزایش ظرفیت تولید دستگاه ساخته شده است. در این دستگاه سیستمهای هیدرولیک، پنوماتیک و سروو موتور الکتریکی به کار گرفته شده است. جهت کنترل دقیق موقعیت قالب از سروو ولوهای هیدرولیک استفاده شده است. این دستگاه با قالب ششتایی و هشتتایی مورد استفاده قرار گیرد و ظرفیت تولید 577 عدد بطری سرم در ساعت را دارا میباشد.
دستگاه مونتاژ عقربه کلاستر
این دستگاه به منظور خودکار سازی مونتاژ عقربه کلاستر طراحی شده است و قابلیت مونتاژ کلاستر خودروهای دنا و تارا را داراست. این دستگاه دارای سیستم کنترل موقعیت میباشد و فشار پرس در هر لحظه اندازهگیری میگردد. زمان مورد نیاز برای پرس یک کلاستر توسط این دستگاه حدودا 6 ثانیه میباشد. دستگاه مونتاژ عقربه کلاستر دارای سه مد اتوماتیک، دستی و کالیبراسیون میباشد که کنترل آن در اختیار اوپراتور قرار دارد. مهم ترین ویژگی این دستگاه قابلیت تنظیم گام میباشد که حرکت هر محور با دقت 10um قرار گرفتن عقربه در ارتفاع مناسب از سطح کلاستر را تضمین میکند.
سیستم کنترل و مانیتورینگ تأسیسات بیوتکنولوژی
این پروژه با هدف اتوماسیون فرایندهای آبسازی و اندازه گیری پارامترهای تولید بخش بیوتکنولوژی شرکت داروسازی ثامن تعریف و شده است. در این پروژه با ساخت تابلو برقی کنترلی شامل PLC و HMI و شیرهای پنوماتیک و پمپها کنترل میشود. سنسورهای موجود در مسیر خط بازخوردهای مناسب را برای سیستم کنترلی ارسال کرده و این اطلاعات بر روی HMI نمایش داده میشود. همچنین برای بررسیهای آینده اطلاعات ذخیره می شود.
سیستم SCADA نیروگاه و هواساز ها
هدف از انجام این پروژه به روزآوری و یکپارچه سازی سیستم اسکادای واحد نیروگاه شرکت داروسازی ثامن بوده است. سیستم اسکادای قدیمی با توجه به تغییرات زیاد ساختار فیزیکی سیستم، امکانات کم و قدیمی بودن ورژن برنامه و محیط گرافیکی نرم افزار قابل استفاده نبوده است. این سیستم مانیتورینگ با جمع آوری اطلاعات 4 تابلو PLC و 2 عدد مودم (باید لینک بخوره به خود محصول)rml3 ساخت شرکت رادان الکترونیک، کلیه پارامترهای هواسازها، چیلرها، کمپرسورها و… را از سرتاسر کارخانه روی سرور ذخیره کرده و نمایش میدهد. این پارامترها شامل فشار، دما، رطوبت نسبی و وضعیت سطح ولتاژ دستگاهها میباشد. افراد مختلف با سطح دسترسیها متفاوت با اتصال به این سیستم از طریق WebViewer امکان مشاهده همه و یا تعدادی از پارامترها را خواهند داشت و میتوانند تعدادی از تنظیمات سیستم را تغییر دهند. همچنین با تعریف محدوده مجاز برای هر پارامتر، سیستم مانیتورینگ خطاهای سمعی و بصری مناسب را در صورت تجاوز از محدوده مجاز، به اپراتورها اعلام میکند تا در اسرع وقت مشکل پیش آمده برطرف شود. اتصال شبکه PLC ها به اسکادای مرکزی از طریق پروتکل Profinet برقرار شده و یک HMI برای ایجاد قابلیت مانیتورینگ بدون نیاز به استفاده از کامپیوتر در محل نصب شده است. وجود دو دسته سنسور متصل تحت شبکه Modbus سبب شد برای صرفه جویی در هزینه و به جای استفاده از دو ایستگاه PLC مجزا، شرکت رادان الکترونیک فردوسی مودم واسط برای دو شبکه Modbus و Profinetرا به عنوان یک DCS(سیستم کنترل توزیع شده) طراحی کرده و در این پروژه از آن استفاده نماید.
امکان تعریف کاربر توسط ادمین سیستم
نمایش و ذخیره روند تغییرات پارامترها
تعریف هشدارهای سمعی و بصری
امکان تنظیم بازه تغییرات و آفست برای کالیبره کردن سنسور ها
ثبت گزارش عملکرد کاربرهای مختلف
امکان اتصال به سرور از طریق شبکه کارخانه
برنامه نویسی PLC های سری S7-300
برنامه نویسی HMI دلتا
برنامه نویسی نرم افزار WinCC-Scada
استفاده از مودم مبدل مدباس – پرافینت تولید شده توسط شرکت
شبکه سازی و اتصال تمام تجهیزات به سرور مرکزی
سیستم کنترل و مانیتورینگ سالن ساخت محلول
این سیستم SCADA شامل پایش و کنترل کامل فرایند ساخت محلول در شرکت داروسازی ثامن می باشد . سیستم مذکور با ارسال فرامین مناسب به 128 شیر برقی و 26 درایو الکتریکی ، بهره برداری از تانک ها ، مبدل های حرارتی ، پمپ ها ، میکسرها و.. را به صورت اتوماتیک کنترل می نماید همچنین اطلاعات مربوط به حجم تانک ها و دماها و فشار خطوط و هدایت الکتریکی آب و فلومتر کولیوریس را جمع آوری و پایش مینماید . به ماژول های شیر برقی festo تحت شبکه profinet ودرایور های الکتریکی vacon تحت شبکه profibus فرمان کنترلی ارسال می شود. همچنین فعالیت ها و فرامین ارسال شده توسط اپراتورها و نیز کلیه پارامترهای اندازه گیری شده جهت بررسی های آینده و کاهش خطاهای انسانی در بهره برداری از سیستم ذخیره میشود .
برنامه نویسی PLC و HMI دستگاه تست عایقی
دستگاه تست عایقی، عملکرد کابلها و واشرهای دستهسیم خودرو را در برابر نفوذ آب آزمایش و کنترل کیفی مینماید. این دستگاه شامل یک مخزن هوا، یک مخزن آب، سنسور سطحسنج، سنسور فشار و شیرهای برقی پنوماتیک در مخزن هوا از یک سو و فشار آب در مخزن دیگر. با مانیتور لحظهای مقادیر سنسورها عایق بودن واشر دستهسیم را در برابر نفوذ آب بررسی میکند و نتیجه تست را بر روی HMI نشان میدهد. در HMI طراحی شده امکان تغییر مقادیر مجاز پارامترها و نیز زمانبندیهای سیستم توسط بهره بردار وجود دارد. با توجه به حساسیت تغییر پارامتر ها، HMI طراحی شده برای این دستگاه دارای سطح دسترسی های متفاوت می باشد
سیستم کنترل و مانیتورینگ گرانول رسانی
این سیستم کنترلی، شامل دو بخش فرآوری اولیه و گرانول و توزیع گرانول بین دستگاههای SYFPAC میباشد. هر دستگاه SYFPAC برای تولید سرم نیازمند دسترسی به ماده اولیه گرانول PP میباشد و اگر این ماده به مقدار کافی و به موقع تغذیه نشود، خط تولید محصول از کار خواهد افتاد. در بخش اول با تنظیم زمان روشن و خاموش بودن برای هر کدام از پمپها، تانکهای خشک کن تغذیه میشوند و در بخش دوم هر دستگاه SYFPAC با توجه به اولویت زمانی درخواست ارسال شده توسط آن، در صف تغذیه گرانول قرار داده میشود. این سیستم مانیتورینگ با پایش زمان کارکرد کلیه پمپها، بهرهبردار را از فرا رسیدن زمان تعمیر و نگهداری آنها مطلع میکند. تغییر زمانبندیهای سیستم و تنظیمات دیگر برای هر پمپ توسط بهرهبردار در HMI قابل انجام میباشد.
RK2000
این برد با دریافت اطلاعات و تنظیمات دستگاه پرس سرسیم از طریق کامپیوتر، کلیه فرایند های دستگاه را کنترل میکند. موتور استفاده شده در این دستگاه از نوع مغناطیس دائم (PM) بوده که از روش کنترلی (FOC) بهره میبرد. همچنین کنترل کیفیت با آنالیز دادههای آماری بر روی فشار وارده بر سیم صورت میگیرد تا کنترل کیفیت فرایند تولید همزمان بررسی می شود.
کنترل FOC درایو
کنترل کیفیت
اندازه گیری فشار
کنترل موقعیت
ارتباط با کامپیوتر
قابلیت یادگیری
rUG1500
این دستگاه برای جوش پلاستیک در صنایع بسته بندی از جمله سرم های کیسه ای در صنایع داروسازی مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه قابلیت اتصال به PLC یا کامپیوتر و دریافت پارامتر های جوش (زمان جوش، توان، انرژی و…) به صورت آنالوگ یا دیجیتال از طریق پورت RS485 و RS232 را دارا می باشد. همچنین کلیه تنظیمات و وضعیت عملکرد دستگاه از طریق HMI نمایش داده می شود. این دستگاه می تواند در مد انرژی یا مد زمان کار کند و کنترل توان با تغییر دامنه شکل موج خروجی انجام می پذیرد. خطاها اضافه جریان و اضافه بار توسط برد شناسایی میشود. از دیگر ویژگی های مهم دستگاه قابلیت شناسایی خودکار فرکانس تشدید ترنسدیوسر می باشد. همچنین دستگاه با استفاده از سنسور فشار تعبیه شده در آن، امکان تعیین خودکار زمان جوش را دارا می باشد.
کنترل FOC درایو
کنترل کیفیت
اندازه گیری فشار
کنترل موقعیت
ارتباط با کامپیوتر
قابلیت یادگیری
rUG3000
این ژنراتور درصنعت ساخت دستهسیم خودرو جهت اتصال انشعابات سیم ها به یکدیگر استفاده میشود. دستگاه قابلیت اتصال به PLC یا کامپیوتر و دریافت پارامتر های جوش (زمان جوش، توان و انرژی) به صورت آنالوگ یا دیجیتال از طریق پورت RS485 و RS232 را دارا میباشد. همچنین دستگاه دارای مد کنترل انرژی بوده و کنترل توان، با تغییر فرکانس شکل موج خروجی صورت میگیرد. این برد انواع خطاها از جمله قطع بودن ترنسدیوسر، اضافه جریان، اضافه بار، تکفاز شدن و… را شناسایی و گزارش میکند.
شناسایی انواع خطاها
قابلیت تعمیم
ارتباط با PLC و PC
تغذیه ورودی سه فاز
کنترل توان
3KW
برد روپکس
این برد با اتصال به تیغه جوش کنترل دما در فرایند جوش پلاستیک را انجام میدهد.
درایور کنترل توان تیغه جوش
این برد توانایی کنترل ولتاژ یا حداکثر توان بار های تک فاز به کمک فیدبک گرفتن از خروجی و محاسبه توان بار را دارد که این وظیفه را به وسیله کنترل زاویه آتش شکل موج ولتاژ ورودی محقق می کند.حداکثر توان خروجی 3.5KVA می باشد.
برد مجهز به انواع محافظت های دربرابراتصال کوتاه ، اضافه ولتاژ ، اضافه جریان و … بوده و ایزولاسیون کامل بین بخش های کنترلی و قدرت رعایت شده است.
کاربرد
در صنایع مختلفی از جمله صنایع روشنایی به منظور کنترل روشنایی محیط ، در صنایع بسته بندی به منظور کنترل دمای تجهیزات جوش مواد و همچنین به منظور کنترل توان موتور های تکفاز کاربرد دارد.
درایو AC/AC با توان 3.5 کیلووات تکفاز
مد کنترل جریان ثابت یا توان ثابت
محافظت در برابر خطر های احتمالی
فرمان پذیری به کمک اعمال ولتاژ دیسی 10-0 ولت به پایه فرمان برد
راه اندازی نرم
قابلیت ولتاژ یا حداکثر توان
سیگنال خطا خروجی
فرمان ولتاژی
درایور موتور PM
این محصول شامل درایور دو عدد موتور سنکرون آهنربای دائم میباشد که در دستگاه ریسندگی وظیفه کنترل پیچش نخ را به عهده دارند.
موتورها تحت ولتاژ 60 ولت و با روش FOC کنترل میشوند.
قابلیت اتصال انکودر برای شمارش تعداد دور و اندازهگیری سرعت و اتصال سنسور پیزوالکتریک برای تشخیص وجود یا عدم وجود نخ داخل قرقره نیز وجود دارد.